5x Belgische mode in Knokke-Heist

Verschillende grote merken vestigen zich in Knokke-Heist. Ontdek hier welke luxeshops van Belgische bodem je zeker niet mag missen tijdens je shoppinguitje. 

MAISON DELVAUX

Charles Delvaux ontwierp reiskoffers, maar zag dat dames tijdens het reizen hun kostbaarheden liever bij zich hielden: de handtas was geboren. In de flagshipstore in de Kustlaan kan je het resultaat van de eeuwenlange savoirfaire ontdekken.

Kustlaan 148B

NATAN

De kleurrijke luxekleding van ontwerper Edouard Vermeulen lijkt wel gemaakt voor koninginnen. Op haar huwelijk droeg Koningin Mathilde dan ook een jurk van zijn hand. In de villa-winkel aan de Kustlaan staat gedurfde elegantie centraal.

Kustlaan 150

SCAPA

De handgebreide kledij van de Schotse eilanden inspireerde ontwerpster Arlette Van Oost tot elegante en tijdloze silhouetten. Het lifestylemerk nodigt je uit in hun boetieks met zicht op zee, van mode tot interieur.

Scapa Women (Sports) - Zeedijk-Het Zoute 791
Scapa Men - Zeedijk-Het Zoute 789
Scapa Home - Zeedijk-Het Zoute 787
Scapa Sports Sales - Zeedijk-Het Zoute 774

ESSENTIEL

Inge Onsea en Esfan Eghtessadi wekken emotie op door luxueuze mode, en strijden tegen de monochromie. Het unieke interieur maakt van winkelen in de twee boetieks in de Kustlaan een plezier.

Kustlaan 70
Kustlaan 146A

 

MOROBÉ

De unieke schoenen van Virginie Morobé vervlechten technologische vooruitgang met Italiaans purisme en een portie brutaliteit. De boetiek in de Kustlaan kreeg een indrukwekkend interieur van toparchitect Glenn Sestig.

Kustlaan 255