Amaluna 2016: speel mee en win!

Deze zomer kan je in Knokke-Heist wegdromen naar het mysterieuze eiland Amaluna. De combinatie van luchtacrobatiek, wipplankacts, waterbaden, ongelijke leggers en hoepels maakt van Amaluna een show die je niet wil missen.

De acrobaten zijn dit jaar niet enkel in de tent te vinden. Op verschillende plaatsen in de badstad kan je via je smartphone exclusieve beelden van achter de schermen ontdekken. Daarnaast maak je kans op een overnachting in een tophotel in Knokke-Heist.

Download nu Chestnote en speel mee

 

AMALUNA

Het verhaal van Amaluna gaat over een mysterieus eiland, geregeerd door Godinnen en geleid door de cycli van de maan. Hun koningin, Prospera, leidt de ceremonie voor het volwassen worden van haar dochter door een plechtigheid die vrouwelijkheid, vernieuwing, wedergeboorte en evenwicht eert.

In de nasleep van een storm die Prospera had veroorzaakt, landt er een groep van jongemannen op het eiland. Dit zet een episch, emotioneel liefdesverhaal tussen Prospera’s dochter en een moedige jonge bewonderaar in gang. Hun liefde zal echter op de proef worden gesteld. Het koppel komt voor verschillende zware beproevingen te staan en ze zullen ontmoedigende tegenslagen te verwerken krijgen voordat ze wederzijds vertrouwen en harmonie vinden.

HOE win je een romantisch weekend in Knokke-Heist?

Duik mee in het verhaal Amaluna van Cirque du Soleil en win een romantisch weekend in Knokke-Heist! Deze zomer pakt Knokke-Heist uit met een gloednieuwe app: Chestnote. Hiermee kan je berichten sturen naar iemand die je op een bepaalde plaats of op een bepaald moment pas kan openen. Je kan deze downloaden voor Android of voor iOS. Via de Chestnote app kan je het kanaal van Knokke-Heist volgen. Daar vind je twee onderwerpen: wedstrijd Amaluna en Amaluna achter de schermen. Bij Wedstrijd Amaluna kan je 4 filmpjes bekijken over de personages van Cirque du Soleil. Bij elk filmpje hoort ook nog een note, zo heet een berichtje op Chestnote , met daarin een code. Deze codes moet je allemaal verzamelen, dan maak je kans op een romantisch weekend in Knokke-Heist. Op onze website kan je de codes indienen via het wedstrijdformulier. Bij Amaluna achter de schermen kan je ook allerhande interessante zaken te weten komen over de Amaluna-personages. Download nu de Chestnote app en volg het Knokke-Heist kanaal!

 

1. Download de Chestnote app voor Android of voor iOS en volg het Knokke-Heist kanaal.

2. Bekijk op het Knokke-Heist kanaal in de Chestnote app de 4 filmpjes van de Amaluna- wedstrijd. De filmpjes zijn enkel te zien op de geselecteerde locaties.

3. Open de notes met daarin de wedstrijdcodes.

4. Op de wedstrijdpagina vul je jouw persoonsgegevens in, de 4 codes en het antwoord op de schiftingsvraag in de daarvoor voorziene velden.

Als je alle wedstrijdcodes hebt verzameld kan je hier meedoen. Elke week is er een nieuwe winnaar. Wie weet win jij wel een overnachting in Knokke-Heist?

 

Meer informatie over de app kan je hier vinden.

 

Winnaars

Winnaar week 29

Annicq August

Winnaar week 30

Carl-Philip Coenen

Winnaar week 31

Bart Neyts