Astrid Bryan

Astrid Bryan

tv-persoonlijkheid

Tips van Astrid

“Ik ben een zoetebek. Als ik terug naar L.A. vlieg, zitten mijn valiezen altijd vol snoep die ik alleen hier kan vinden: rode snoepveters, Prince-koeken, Bounty-repen…Ook van ijsjes kan ik niet afblijven, en hier hebben ze echt amazing ijs.

De nachtclub van het Casino, hun Kitsch Club vind ik wel leuk om uit te gaan: de club is heel gezellig want ze is niet te groot.”

“In hun bar 160 en in hun bistro ben ik vaak te vinden. Hun bar heeft de groovy, cosmopolitan, sophisticated sfeer die je in elke wereldstad, dus ook in Knokke-Heist, terugvindt: mooie mensen, mooi interieur, lekkere drankjes.

“Hier komen we onze pistolekes en boterkoeken halen als we in het weekend lang willen ontbijten. Mijn lievelingsgebakje hier is de merveilleux, een chocolade meringue. Die kan ik écht niet weerstaan, zo lekker! In L.A. hebben ze geen verstand van echte goede kwaliteitspatisserie.

Favorieten van Astrid

 
Kustlaan 119
8300 Knokke-Heist
050 611 314
 
Elizabetlaan 160
8300 Knokke-Heist
050 610 606
 
Bar & Nightlife
Canadasquare 1
8300 Knokke-Heist

Ambassadeur?

De ambassadeurs geven tips over plaatsjes in Knokke-Heist die heel bijzonder zijn. Maak ook kennis met de andere ambassadeurs.

Vind je deze locatie ook leuk ?

Vind je dit ook een aanrader ? Meld je dan aan en laat weten aan de wereld dat je deze locatie bijzonder vindt.

Heb je nog geen persoonlijk profiel ? Maak dan snel één aan !