Geoffrey Adam

Sommelier, de man achter Tablàvins

"Het publiek in Knokke-Heist is er één dat graag geniet van een goed glas en bord. We merken dat de grote concentratie aan hoog genoteerde restaurants bij Michelin en Gault&Millau ervoor zorgt dat heel wat bezoekers van een trip naar Knokke-Heist ook een culinaire trip maken."

Tips van Geoffrey

Een echte brasserie in Franse stijl, je waant je in Parijs. En wij voelen ons er heel erg thuis, want onze vroegere patron Christophe Van den Berghe van Jardin staat hier aan het roer.

We houden van de Franse keuken met oosterse toetsen van Kim Verhasselt. Da’s een keuken naar ons hart: altijd mooi gebracht, met een verfijnde wijnkeuze erbij.

Als jongen maakte ik graag lange wandelingen in de Hoge Venen, in Knokke-Heist zoek ik graag de natuur op in het Koningsbos. Fijn om door te wandelen in alle seizoenen.

We springen graag binnen bij Fabrice Vuillemin, die alles zelf doet in zijn eenmanszaak, van je welkom heten tot heerlijk voor je koken.

Favorieten van Geoffrey

 
Restaurants
Zwaluwenlaan 12
8300 Knokke-Heist
050 610 798
 
Restaurants
Van Bunnenplein 29
8300 Knokke-Heist
050 611 610
 
Restaurants
Dumortierlaan 94
8300 Knokke-Heist
050 607 650
 
Restaurants
Guldenvliesstraat 13
8300 Knokke-Heist
050 627 733
 
Boslaan

Ambassadeur?

De ambassadeurs geven tips over plaatsjes in Knokke-Heist die heel bijzonder zijn. Maak ook kennis met de andere ambassadeurs.

Vind je deze locatie ook leuk ?

Vind je dit ook een aanrader ? Meld je dan aan en laat weten aan de wereld dat je deze locatie bijzonder vindt.

Heb je nog geen persoonlijk profiel ? Maak dan snel één aan !