Lynn Wesenbeek

VTM-icoon

"Knokke-Heist is vandaag uniek omdat het aanbod in kwaliteit hoog is, op culinair vlak en op het gebied van winkels. Je vindt er merken waarvoor je anders naar Parijs of Brussel moet."

Tips van Lynn

"Hier een ijsje halen is bijna traditie geworden. Al van toen ik klein was, kwamen we hier. Mijn favoriete smaken zijn passievrucht en butterscotch."

"Een Ibizagevoel aan de Noordzee, dat krijg je hier. Vroeger had je in Duinbergen alleen stoelenverhuur op het strand, dan kwam er een drankje bij... Vandaag is het een trendy beachclub."

"Ik hou van de authenticiteit van deze winkel, de schoonheid van de manden in natuurlijke materialen... Ik kan het nooit laten om even te stoppen en er rond te kijken als ik passeer."

"Een heerlijke kleine winkel, met een dame aan het roer die veel smaak heeft. Als ik op zoek ben naar een extra sfeermaker in huis, bijvoorbeeld een lampenkap, dan neem ik hier graag een kijkje."

Favorieten van Lynn

 
Zeedijk-Het Zoute 718
8300 Knokke-Heist
050 608 041
 
Albertlaan 25
8300 Knokke-Heist
050 691 244
0495 55 07 51

Ambassadeur?

De ambassadeurs geven tips over plaatsjes in Knokke-Heist die heel bijzonder zijn. Maak ook kennis met de andere ambassadeurs.

Vind je deze locatie ook leuk ?

Vind je dit ook een aanrader ? Meld je dan aan en laat weten aan de wereld dat je deze locatie bijzonder vindt.

Heb je nog geen persoonlijk profiel ? Maak dan snel één aan !