ART Tour 2.0

De passie voor schoonheid zit er in Knokke-Heist ingebakken. Van een gedresseerd bord in een toprestaurant naar een stijlvol aangeklede etalage van een bekend modelabel tot een glas bubbels in één van de kunstgaleries, in Knokke-Heist krijg je steeds een combinatie van kwaliteit, een passie voor schoonheid en volop genieten.
Stap in en ontdek het allemaal tijdens de ART Tour 2.0.

 

Met een unieke elektrische city mobile maak je tijdens de ART Tour 2.0 op een stille en duurzame manier kennis met dit alles. Zowel individueel als voor groepen is dit een ideale uitstap om de troeven van Knokke-Heist te ontdekken. 

WAT mag je verwachten

Een enthousiaste gids neemt je mee op een stille en duurzame ontdekkingstocht doorheen onze mooie gemeente in een unieke elektrische citymobiel. Tijdens de ART Tour 2.0 kom je oog in oog te staan met hedendaagse beeldhouwkunst gecombineerd met 3 culinaire stops.

De route start om 11 uur aan het bureau van Toerisme op het Lichttorenplein. Laat je vervoeren langs de rijke geschiedenis van Duinbergen en de nieuwe woonbuurt Duinenwater. Eindigen doen we in het Zoute met een lekkere afsluiter. We verwennen je op zowel artistiek als culinair vlak.

 

Wanneer

Van juni tot september, telkens op donderdag, vrijdag en zaterdag om 11 uur.

Interesse om de ART Tour met een groep vrienden, collega's of klanten te beleven? Dat kan! Contacteer mice [at] knokke-heist.be voor meer info hierover. 

Deze data zijn afhankelijk van de op dat moment geldende coronamaatregelen. Hou deze pagina in de gaten voor meer info en tickets. 

Praktisch

Vertrek: Dienst Toerisme (Zeedijk 660, kant Lichttorenplein) om 11 uur. ART Tour 2.0 duurt 2,5 à 3 uur. 

Prijzen:

Volwassenen: € 39 
Jongeren (16-26): € 32
Kinderen (tot en met 15 jaar): € 20
Groepsticket (vanaf 10 personen): € 35 

 

   

DATA

 
   
   

 

                                                           

 

                                                                               Enkele sfeerbeelden