ART Tour

De passie voor schoonheid zit er in Knokke-Heist ingebakken. Van een gedresseerd bord in een toprestaurant naar een stijlvol aangeklede etalage van een bekend modelabel tot een glas bubbels in één van de kunstgaleries, in Knokke-Heist krijg je steeds een combinatie van kwaliteit, een passie voor schoonheid en volop genieten.

Deze zomer is de vijfde editie van de ART Tour. 

WAT mag je verwachten

Een enthousiaste gids neemt je mee op een stille en duurzame ontdekkingstocht doorheen onze mooie gemeente in een unieke elektrische citymobiel. Tijdens de ART Tour kom je oog in oog te staan met hedendaagse kunst gecombineerd met enkele culinaire stops.

De route start aan het bureau van Toerisme op het Lichttorenplein. Laat je vervoeren langs de rijke geschiedenis van Knokke-Heist. Je rijdt langs unieke plekjes in de gemeente en ontdekt ongeziene kunst en natuur. We verwennen je op zowel artistiek als culinair vlak.

 

Praktisch

Data:
Van vrijdag 14 juni tot zaterdag 28 september.
Juni en september: elke vrijdag en zaterdag
Juli en augustus: elke donderdag, vrijdag en zaterdag

(m.u.v. 1-3 augustus en 6-7 september)

Start:
14 uur aan het Lichttorenplein

Einde:
17 uur aan het Lichttorenplein

Prijs: € 69 p.p.

Boek je tickets hier

groepsactiviteit

Kom je met je bedrijf of een groep vrienden naar Knokke-Heist en ben je op zoek naar een unieke activiteit? De ART Tour is ook te boeken voor individuele groepen. Wil je de ART Tour personaliseren? Dat is mogelijk!
Voor meer info: mice [at] knokke-heist.be

Enkele sfeerbeelden van vorige edities