Blue Buddha Beach

Zeedijk 322
,
8300 Knokke-Heist
0496 79 18 04
info [at] bluebuddhabeach.be

Waar komt de naam van uw stranduitbating vandaan?

Blue Buddha verwijst naar een ontspannen zen sfeer waar jong en oud kunnen genieten in een exclusieve atmosfeer. We willen graag een paradijselijk gevoel opwekken waar iedereen tot rust kan komen. Blauw is een verkoelende kleur die rust en geluk uitstraalt. Het terras bestaat uit een combinatie van witte, strakke loungebakken en drijfhouten meubels.

Wat maakt jullie strand uniek?

Blue Buddha Beach is een hippe plek voor jong en oud. In onze beachclub heerst een prettige no nonsens sfeer. Je kunt er lekker loungen, chillen of wat tapas smullen met de voeten in het zand. Op het terras heb je een weids uitzicht over strand en zee. Voor de kinderen is er een grote speeltuin en voor de ouders hebben we elk weekend een dj die voor de juiste zomerse vibes zorgt.

Wat moet de strandbezoeker z├ęker proeven bij jullie?

Een echte aanrader is de Bombay Buddha. Dit is een fruitige, zomerse gin met de Schweppes Premium Mixer Hibiscus, limoen & aardbei. Ook onze mocktails Dirty Pink (pompelmoessap, limoensap & Schweppes Premium Mixer Hibiscus) en Blackberry Soda (limoensap, blauwe bessen, honing & Schweppes Premium Mixer Ginger Ale) zijn lekker verfrissend en zullen je aangenaam verrassen.

Ben je de eigenaar van deze locatie en bevat deze informatie onjuistheden? Gelieve dan een correctie aan te vragen.