Knokke-Strand Beach Club

Zeedijk 661
,
8300 Knokke-Heist
0475 61 65 83
daniel [at] knokkestrand.be

Waar komt de naam van uw stranduitbating vandaan?

Knokke-Strand leek ons evident omdat ons strand in het centrum van het mondaine Knokke ligt, nabij het Lichttorenplein. Laat je alvast meevoeren door sfeer & het genieten op blote voeten: een strand dat garant staat voor evenveel plezier als dat er zandkorrels liggen.

Wat maakt jullie strand uniek?

Reeds 20 jaar opteren wij voor een aantrekkelijk familiestrand en baten dit samen met onze kinderen uit. Alles is in hout wordt eigenhandig gemaakt door vader & zoon. Wij hadden het allereerste speeltuintje en dit beklemtoont onze kindgerichte & kindvriendelijke aanpak. De chique, maar toch huiselijke setting ademt bovendien een voorliefde uit voor familiaal genot terwijl de zachte ligbedden je verleiden om te verpozen in alle rust. Onze exclusieve lounge nodigt je uit om te genieten van een verzorgde cocktail of aperitief, terwijl het gezellige terras -dichtbij het kinderparadijs- je toelaat om je dag op strand gezellig af te sluiten!

Wat moet de strandbezoeker z├ęker proeven bij jullie?

Onze huisbereide cocktails zijn een troef. Liever iets zonder alcohol? Proef dan onze zelfgemaakte mocktails en smoothies. Puur genieten!

Ben je de eigenaar van deze locatie en bevat deze informatie onjuistheden? Gelieve dan een correctie aan te vragen.