Lichttorenstrand

Zeedijk 659
,
8300 Knokke-Heist
0474 79 89 78
lts.knokke [at] gmail.com

Waar komt de naam van uw stranduitbating vandaan?

Onze schoonouders zijn 17 jaar geleden gestart met deze stranduitbating, gelokaliseerd schuin tegenover het Lichttorenplein. De naam is een gekend begrip onder de beachbars in Knokke-Heist en een gevestigde waarde. De naam is eveneens symbolisch: net als een stralende lichttoren, willen wij een baken van licht, gezelligheid en warmte uitstralen waar iedereen kan vertoeven in een aangename, familiale sfeer.

Wat maakt jullie strand uniek?

Wij zijn een echt familiestrand waar iedereen zich op zijn gemak voelt. Voor grote kinderen en kleine kinderen is er een ruime speelhoek met glijbanen, schommels, klimrek, kleurrijke babycare én kindertoilet ter beschikking. Wil je heerlijk relaxen met een glaasje champagne, wijn of een homemade cocktail? Plof je neer in onze lounge! Heb je zin in een partij’tje jeu de boules op onze petanquebaan? Het kan allemaal! Tijdens het seizoen organiseren we gin & tonic tastings en special cocktail days. Kortom, iedereen kan genieten op zijn manier van een heerlijk dagje Lichttorenstrand!

Wat moet de strandbezoeker zéker proeven bij jullie?

Onze vers gemaakte mocktails, cocktails en gin tonics zijn zeker een aanrader. Heb je zin in een hapje, neem een kijkje op ons suggestiebord voor verrassende drankjes en hapjes!

Ben je de eigenaar van deze locatie en bevat deze informatie onjuistheden? Gelieve dan een correctie aan te vragen.