The Pharmacy

Geheime locatie
,
8300 Knokke-Heist

The Pharmacy is een speak easy bar op een geheime locatie in Knokke-Heist. Een bar waar smaak centraal staat. Je kan er terecht voor een enorm aanbod van fijne en uitzonderlijke spirits die je zowel puur als in een cocktail kan degusteren. Aan het roer van deze zaak staat de enige echte Belgische cocktailfamilie: vader Jan Van Ongevalle en zijn kinderen Hannah en Ran. Hannah werd in 2014 uitgeroepen tot beste bartender van België en behoort tot de top 12 van de wereld.

De bar hecht heel veel belang aan sfeer, omgeving, beleving en gastvrijheid. De juiste cocktail voor de juiste persoon zoeken en zorgen dat iedereen met een tevreden gevoel de zaak verlaat. Vader en kinderen zijn achter de bar te zien, waar ze niet alleen klassieke cocktails bereiden maar ook hun eigen creaties laten proeven. Aangezien The Pharmacy het speakeasyconcept hanteert is het aangeraden om te reserveren want vol is vol en een goede service gaat boven alles.

Ben je de eigenaar van deze locatie en bevat deze informatie onjuistheden? Gelieve dan een correctie aan te vragen.

Suggesties op maat

Als je een persoonlijk profiel aanmaakt voor deze website, krijg je een pak extra mogelijkheden.

Eenmaal ingelogd kan je evenementen, restaurants, leuke winkeltjes, ... aanraden en zien welke mensen deze items ook leuk vinden.

Aanmelden kan op een eenvoudige manier via je Facebook- of Twitter-account.