Yssi's Beach

Zeedijk 541
,
8300 Knokke-Heist
0475 70 98 08
yssis [at] telenet.be

Waar komt de naam van uw stranduitbating vandaan?

Onze naam is al 20 jaar een gevestigde waarde in Knokke-Heist, met verwijzing naar ons hip Yssi’s Café dat bekend staat voor pure kwaliteit in ‘nightlife’, en overdag geniet je op ons strand Yssi's Beach. Ongedwongen relaxen met je voeten in het zand, lekker de sfeer opsnuiven met een drankje erbij en op de achtergrond weerklinkt de muziek van onze DJ…. Wat moet een mens nog meer?

Wat maakt jullie strand uniek?

We combineren het familiegevoel met een lekkere apero & muziek. Bovendien proberen we elk jaar te vernieuwen om zo up to date te blijven en aan de wensen van onze gasten te voldoen. Lounge, gezelligheid, sfeer en gastvrijheid zijn onze sleutelwoorden. Dit vertalen wij in onze inrichting door het neerzetten van o.a. palmbomen en grote loungebanken. Het strand kan je ook afhuren voor feesten en party’s en onze medewerkers staan telkens klaar om je met de glimlacht te bedienen.

Wat moet de strandbezoeker zéker proeven bij jullie?

De Strawberry Daquiri en Frozen Yssi’s is één van onze toppers. Wens je nog meer? Stimuleer je smaakpapillen en proef onze diverse dranken en hapjes op onze kaart.

Ben je de eigenaar van deze locatie en bevat deze informatie onjuistheden? Gelieve dan een correctie aan te vragen.