Binnenkijken bij strandcabines

Strandcabines

 

Van 15 maart tot 15 oktober sieren ze netjes in rijen het strand van Heist tot het Zoute: de strandcabines. Houten, witgeschilderde panelen, zilveren zijden daken met de hoogste kant naar de zee, een houten terras voor- en/of achteraan, we weten hoe ze eruit zien aan de buitenkant. Aan de buitenkant identiek, aan de binnenkant uniek. Insider E.B. kijkt binnen in strandcabines en overtuigt je waarom je er een moeten hebben voor volgend zomerseizoen!

Praktisch

Een strandcabine biedt een voor de hand liggende praktische factor: opbergruimte voor je strandmateriaal zonder het dagelijske sleurwerk van je vakantieverblijf naar het strand. Het wordt immers een hele verhuis als je én voor zoonlief alle schopjes en vormpjes moet meenemen en voor dochterlief een volledige collectie strandbloemen. De cabines zijn bovendien groot genoeg om een ligstoel in op te bergen.

 opbergruimte cabine

Aantrekkelijk

Op het strand in Knokke-Heist voel je altijd een vakantiesfeer. Naast praktische opbergelementen zoals een kist voor het speelgoed en een berekende volgorde van stapelen van je materiaal, kan je de cabine ook heel persoonlijk aankleden. Zo voel je je meteen een beetje thuis in dat kleine, witte huis.

huiselijk

Uitvalbasis

Een strandcabine biedt een ideale uitvalbasis voor de verkenning van het strand. De winkeltjes met strandbloemen in de buurt zijn zowel concurrentie als klant, de zee heeft elke dag een andere kleur en temperatuur, een zandkasteel kan nooit groot genoeg zijn. Hoe ver is het naar de dichtsbijzijnde ijswinkel?

 strandbloemen cabine

Gezelligheid troef

'Aan de cabine' is een vaste afspreekplaats voor vrienden en familie tijdens de zomermaanden in Knokke-Heist. Diepe gesprekken of gewoon een luchtige babbel, de cabine nodigt je verleidelijk uit om de tijd uit het oog te verliezen. Maar de cabine geeft je ook de ideale plek om een boek te lezen met de zon op je snoet en helemaal weg te dromen.

 

Hunkerpunt

Je herrineringen aan de mooie zomer in Knokke-Heist hangen vast aan de strandcabine. Na 15 oktober kan je uitkijken naar het volgende zomerseizoen om nieuwe avonturen te beleven en momenten te creëeren met je strandfamilie.

Nog geen strandcabine in Knokke-Heist? Reserveer snel je plaats of zoek een strandcabine via onze stranduitbaters of particulieren.