Handtassen & Knokke-Heist, een geslaagde combinatie

dRAAG JIJ OOK JE HELE LEVEN MEE IN JE HANDTAS? Kan je er niet genoeg hebben? knokke-heist biedt een royale keuze als het gaat om de perfecte handtas bij je nieuwe outfit, om nog te zwijgen over de match met je nieuwe schoenen...

Met de feestdagen in aantocht, ging Insider V.V. voor jullie op zoek naar de handtas die je outfit voor de eindejaarsfestiviteiten afmaakt of die ideaal is om mee te nemen op vakantie naar de sneeuw of de zon in deze periode.

De zoektocht start bij Pinko op het Albertplein. Hier kan je zélf je handtas versieren! Voor € 490 personaliseert Pinko je handtas volledig. Jouw ontwerp wordt dan naar Italië gestuurd waar het professioneel van nul wordt samengesteld. Enkele weken later ligt je gepersonaliseerde handtas in de Pinko in Knokke-Heist of krijg je hem thuis geleverd. Hoe cool is dat?!
Meer info? Neem een kijkje op www.pinko.it of ga meteen langs in de winkel.


Pinko                                                     Albertplein 3

 

Bij Ralet kan je dan weer je hartje ophalen aan enkele gekende merken zoals Liu Jo, Furla, Moschino Love en Michael Kors. Sinds deze maand verdelen zij ook exclusief het fantastische Amerikaanse merk Coach. Nu kan je je ook in Knokke-Heist de unieke Selena Grace tas van Coach aanschaffen, een echt pareltje, speciaal samen met Selena Gomez ontworpen!


Ralet                                               Lippenslaan 301

 

Op de Kustlaan blijf ik graag aan de vitrine van Lebeau-Courally staan en dan heb ik het steeds moeilijk om een keuze te maken uit de mooie selectie. Dit keer gaat mijn hart sneller slaan bij het model Minuit: een zwarte clutch bezet met Swarovski stenen. Perfect voor de avond en in zekere zin ook tijdloos. Kortom een echt hebbeding! Lebeau-Courally brengt verder een prachtige selectie van handgemaakte tassen in het fijnste leder in een winkel die pure luxe uitstraalt. 


Lebeau-Courally                                Kustlaan 179

 

Marie Claire Zoute is een multibrand boetiek waar ik op deze schattige handtas viel: een vederlichte tas van wol van een Mongools schaap en door Italianen in een geniale handtas omgetoverd. De twee lange lussen maken dat je hem gewoon aan de schouder kan hangen, maar je kan hem ook als rugzakje aanschieten. Perfect voor zowel de après-ski als voor een avondje uit. 


Marie Claire Zoute                              Kustlaan 139

 

Grote klassiekers zoals Delvaux, Hermès, Louis Vuitton, Longchamp enz..  komen hier uiteraard ook allemaal voor. Ook die zijn – zoals alle winkels trouwens – open op zondag! In Knokke-Heist kom je voor je originele, klassevolle en exclusieve shopping en om tegelijk te genieten van de frisse zeelucht, gezellige terrasjes en restaurants. Waar wacht je nog op?