Knokke Boat - de uitstap door E.B.

Luxueus uitstapje met Knokke Boat

Ben je op zoek naar dé perfecte romantische, avontuurlijke of familiale uitstap? Met de luxe powerboten van Knokke Boat kunnen jong en oud de prachtige Belgische kust verkennen. Onze insider, Emily Billiau, heeft voor jullie een verslagje klaarstaan van deze exclusieve boattrip.

Safety first

De boten vertrekken telkens uit Zeebrugge of Cadzand. Bij het opstappen worden er meteen – héél belangrijk - reddingsvesten en ook factor 50 zonnecrème uitgedeeld aan de groep. Veiligheid boven alles!

Boattrip with a view

Al glijdend over de golven met de blazende wind door je haren, word je getrakteerd op een fenomenaal uitzicht op zee. Je spot heel wat andere voorbijvarende boten met de volledige kustlijn van Knokke-Heist tot en met Breskens op de achtergrond.

Popping champagne

In de jachthaven van Breskens wordt een fantastische tussenstop gehouden. De flessen champagne worden talrijk ontkurkt en ook de heerlijke tapas komen op magische wijze tevoorschijn uit de bergruimtes van de boten. Jummy!

Perfect date

De boottrip is ideaal om met je partner te genieten van een romantische date. Je kan elkaar stevig vasthouden als de golven wat heviger tekeer gaan en hand in hand staren naar de oneindige horizon: ZA-LIG.

Wanna go for a ride?

Heb jij ook zin gekregen in een ritje? Surf naar www.knokkeboat.be en ontdek alle mogelijkheden en arrangementen. Wij vonden het alvast een geweldige ervaring: aanrader met een grote A!