Lebeau-Courally, hofleverancier van ZGP

Maandag, 2 oktober, 2017 - 10:45

 

Het is bijna weer zover! De Zoute Grand Prix zal voor haar achtste maal ongetwijfeld opnieuw tal van bezoekersnaar Knokke-Heist lokken. Naast de ontelbare unieke bolides die jaarlijks menig autobewonderaars met hun opkomst verblijden, is deze oldtimer meeting meer dan dat. Het is een samenkomst van internationale liefhebbers van een gesofisticeerde levensstijl. En wat maakt dit plaatje meer volledig dan een combinatie van prachtige oldtimers en haute horlogerie.

Al voor de derde jaar op rij kwam een samenwerking tot stand tussen de Zoute Grand Prix en Lebeau-Courally. Deze laatste is één van de weinige nog bestaande Belgische horlogemakers. Oorspronkelijk ontstaan als maker van gepersonaliseerde en verfijnde jachtgeweren, trok ze deze passie voor precisie door naar lederwaren en horloges. De eerste winkels werden in 2012 geopend in de Kustlaan en sinds 2014 is Lebeau-Courally ook sponsor van de Zoute Grand Prix.

 

Dit sponsorschap gaat niet onopgemerkt voorbij. In 2016 maakten ze een special edition horloge volledig in het thema van de Zoute Grand Prix. Deze op race geïnspireerde horloges hebben duidelijk het logo van het jaarlijks evenement en zijn eveneens ontwikkeld in een gelimiteerde oplage. Er is zowel een dames- als herenversie van respectievelijk 38 mm en 43 mm ontwikkeld speciaal voor dit evenement.

 

 

Ik kijk alvast uit naar de Zoute Grand Prix, dat Knokke-Heist vast en zeker weer zal laten vollopen met prachtige wagens en misschien spotten we tussen deze auto’s door ook een mooie Lebeau-Courally aan een chauffeurspols. Tot volgend weekend!
Maxim Van Meenen, Insider van Knokke-Heist