Cartoonfestival

 

30 juni t.e.m 2 september 2018
Cartoonpaviljoen Heldenplein Heist
Open elke dag van 10 tot 19 uur

GRATIS toegang
 

Elke zomer is het weer zover… We gaan massaal op reis en brengen onze omgeving uitgebreid op de hoogte van onze reisperikelen. Traditioneel gebeurde dat met postkaartjes maar tegenwoordig zijn sociale media het uitverkoren medium. Tijd voor Groeten uit… We nemen je mee op een cartooneske wereldreis vol verrassingen en plezier! 

De top van de Vlaamse cartoonisten ging volledig los op dit thema, want vakantie is niet alleen een bron van ontspanning, maar evengoed een actieve vulkaan van ergernis! En al deze situaties zijn een buitengewoon rijke bron van inspiratie voor cartoonisten! Naast de grappen en grolle, valt er uiteraard opnieuw heel wat te beleven voor de kinderen! Ga aan de slag met het doe-boekje of in de workshopruimte. Verzamel alle speelkaarten of draai aan het rad en maak kans op leuke prijzen. Kortom, het Cartoonfestival maakt ook dit jaar zijn naam als HET belevingsevenement aan de kust volledig waar! Het is met andere woorden de ideale daguitstap met kinderen aan de Belgische kust. Kom dat zien! 

Download hier de folder met Cartoonplan

CartoonSur+

Het familievriendelijk belevingsevenement aan de Belgische kust pakt naast souvenirkaartjes, LEGO-opstellingen, een speurtocht en een photobooth van maandag tot vrijdag  tussen 14 en 17 uur uit met workshops op kindermaat.

maandag strandbloemen en windmolens
dinsdag

knutselen met schelpen

woensdag naaiatelier
donderdag knutselen met afval
vrijdag crea-atelier

 


Meer informatie:

cartoonfestival [at] knokke-heist.be of schrijf je in op onze nieuwsbrief

Privacybeleid