Cinema Beverly Screens

Kongostraat 2
,
8300 Knokke-Heist
050 620 620
info [at] beverlyscreens.be

Beverly Screens is de enige bioscoop aan de oostkust. De bioscoop telt 4 zalen en opende voor het eerst zijn deuren in 1988 en werd in het najaar van 2010 aan een totale facelift onderworpen. De bioscoop die eerder bekroond werd met een 'Golden Mickey Award' voor Beste Bioscoop in België ontving reeds sterren zoals Colin Farrell, Jean Claude Van Damme, Matthew McConaughey,... Met persoonlijke bediening en familiale karakter blijft Beverly Screens uniek in zijn soort.

Beverly Screens is gelegen in het hartje van het centrum van Knokke-Heist. De bioscoop is omgeven door winkels, leuke restaurants en trendy drinkgelegenheden. Er is ook een parking ter hoogte van de Leopoldlaan om de hoek van de Kongostraat.

Het programma verandert elke woensdag, dan wordt het aanbod aangevuld met twee nieuwe films. Het volledige programma vind je op de website.

Ben je de eigenaar van deze locatie en bevat deze informatie onjuistheden? Gelieve dan een correctie aan te vragen.

Eén van de favoriete adresjes van Sand Van Roy

Ik ben verzot op films en series, en ga ook graag naar de bioscoop. Eigenaar Marc draait een uitstekende selectie films in de moderne, comfortabele cinemazalen.