Cartoonfestival

Strand t.h.v. Heldenplein Heist
Zeedijk-Heist 214
,
8300 Knokke-Heist
29.06.2019 > 01.09.2019 - 10:00 > 19:00
Gratis

Het 58ste Cartoonfestival proeft dit jaar weer bijzonder. Met NJAM NJAM overgieten we het festival met een rijke culinaire saus. Niks is zo bepalend voor de mens als eten en drinken. Het is letterlijk levensnoodzakelijk. Sterker nog: ze hebben zelfs invloed ons zelfbeeld “je bent wat je eet.” Een Bourgondiër, een Hindoe, een sportman, een president… Allemaal hebben ze een liaison met hun eigen menu.

Van dagelijkse kost tot culinaire hoogstandjes. De keuken van mama en sterrenchefs. Onze culinaire honger staat de laatste jaren steeds vaker in de kijker met populaire kookprogramma’s en kookboeken die alle verkooprecords breken, restaurants met klinkende namen en blinkende sterren… Diëten en nog gezonder eten. Voor onze cartoonisten een geweldige bron van inspiratie om dit thema mee op smaak te brengen.

Natuurlijk ook terug de beste perscartoons van België niet en onze Grote Prijs Knokke-Heist Gouden Hoed met cartoons van over de hele wereld.

Naast de grappen en grollen, valt er uiteraard opnieuw heel wat te beleven voor de kinderen! Ga aan de slag met het doe-boekje of in de workshopruimte. Verzamel alle speelkaarten of draai aan het rad en maak kans op leuke prijzen.

Kortom, het Cartoonfestival zal ook dit jaar zijn naam als HET belevingsevenement aan de kust volledig waarmaken!

Kom dat deze zomer zien!

 

Cultuur
Activiteit voor kinderen