Heist viert Carnaval 2024

Centrumstraten Heist
Knokkestraat 22
,
8300 Knokke-Heist
11.02.2024 > 13.02.2024 - 11:00 > 22:00
Gratis

Het carnavalshart van Knokke-Heist

Heist is het bruisende hart van carnaval in Knokke-Heist. Talrijke evenementen én sfeervolle plekjes zijn een garantie voor een knotsgek gemaskerd feest.

De grote stoet op zondag en de verlichte avondstoet op dinsdag tonen de creativiteit van de carnavalisten op z'n best. Tot op vandaag zijn er nog steeds groepen die kostuums en praalwagen helemaal zelf ontwerpen en realiseren. Een werk die maandenlang vrijwilligerswerk vergt en tijdens de stoeten meestal een prachtig toonmoment kent. Omdat de stoeten zijn uitgegroeid tot de grootste van de provincie, participeren vandaag talrijke andere verenigingen uit België en Nederland aan dit feestelijke evenement. Het is een fantastische beleving om de stoet doorheen de gezellige straten van Heist te zien trekken. Achteraf kan je stevig uit de bol gaan in de vele cafés en feestplekjes en dat tot in de vroege uurtjes.

Andere evenementen zoals de Sprotjesdag, de gemaskerde voetbalwedstrijd, het kindercarnavalbal, de Klasparade en de aanstelling van prins(es) carnaval zorgen ervoor dat er op elk moment tijdens de 4-daagse wel iets te beleven valt.

Het volledige programma en alle info vind je op heistviertcarnaval.be

Party
Activiteit voor kinderen