Internationaal vuurwerkfestival: België

Strand Meerlaan
25.08.2019 - 22:00 > 22:30
Gratis

Het Internationaal Vuurwerkfestival Knokke-Heist vindt plaats op het strand ter hoogte van de Meerlaan in Knokke-Heist. Vier verschillende landen zullen om 22 uur een spektakel brengen op 17, 19, 21 en 23 augustus. Op 25 augustus sluit België het festival af.

Het Internationaal Vuurwerkfestival Knokke-Heist behoort ongetwijfeld tot de absolute wereldtop. Sinds 1969 wordt op het strand van de badstad een pyrotechnisch spektakel gebracht door landen van over heel de wereld. Zonder enige moeite schaart Knokke-Heist zich dan ook naast Cannes, Montreal, Monte Carlo en Hannover. Vuurwerkmakers uit 4 verschillende landen vechten een nachtelijk duel uit waarin gigantische vuurwerkpijlen aan een waanzinnig tempo de lucht worden ingevuurd. De vuurwerkshow is volledig gesynchroniseerd op een speciaal ontworpen muziekstuk. Het is een fantastische musical dat op een originele manier jong en oud overweldigt.

België - Fairytales

Laat het kind in je even terug naar boven. Op de tonen van de grootste Disney-klassiekers ga je op bezoek bij onze jeugdhelden, de prins op het witte paard, de prinses in de toren, de piraten, de meerminnen en de dieren uit de jungle.

Activiteit voor kinderen