(C)Urban Festival

Jeugdclub 'T Verzet
Duinenwater 45
,
8300 Knokke-Heist
03.05.2019 > 05.05.2019 - 14:00 > 22:00

Jeugdclub ’t Verzet en het artistiek project CURB organiseren een weekend vol hot urban stuff, een festival waar het ‘doen’ centraal staat. Leuke ateliers, vette urban sports, feestjes om u tegen te zeggen en gezellige plekjes om rond te hangen. Yep, dat is het allemaal.

Vrijdagavond wordt het festival geopend met een stevige Punk Night in de Jeugdclub. Working Class Heroes en Three Eyed Jacks zijn de bands die ons podium beklimmen. Dj Randy Randy zal daarna het feestje aanhouden.

Creatieve zielen moeten op zaterdag bij Jeugdclub ’t Verzet zijn voor het atelier 3D Printen. Hou je het liever actief, doe dan mee aan de Urban Sports: Yoga Class en Free Running.

(C)Urban Festival is eveneens de start van de sensibiliseringsactie van de Gemeente Knokke-Heist, Lakeside Paradise en Jeugdclub ’t Verzet: Keep The Spot Clean. Een warme oproep om het proper en aangenaam te houden op en rond het nieuwe skatepark. Het hele weekend lang kan je je eigen ‘Refill Bottle’ bemachtigen door je afval op de juiste plek weg te gooien.

Op zaterdag kan je al van ’s middags genieten van heerlijke Reggae en Dub vibes.

’s Avonds plaatsen we de Surround Systems binnen en kan het feestje volledig los barsten.

Tijdens de eerste skate contest op het nieuwe park op zondag kan je meestrijden om de titel en kan je leuke prijzen winnen. Ook de niet skaters komen op zondag aan hun trekken door mee te werken aan een groot graffiti mural naast het Skatepark. En voor de foodies: je eigen healthy Smoothie Bowl leren maken.

Voor de ateliers zijn de plaatsen beperkt en is inschrijven de boodschap. Dit doe je via www.curbanfestival.be.

Uit de deelnemers van de ateliers en de contests wordt tijdens de prijsuitreiking op zondag om 17u een ‘geluksvogel’ geloot, deze wint een paramotorvlucht boven Knokke-Heist.

Inschrijven en meer info op www.curbanfestival.be

Check ook de FB pagina's:

https://www.facebook.com/CURB00/

https://www.facebook.com/tverzet/

T 050 69 13 20–– www.jeugdclubtverzet.be - curb [at] jeugdclubtverzet.be

Cultuur
Party
Activiteit voor kinderen