De Vinylvreter / Piv & Luv 20 uur

Cultuurcentrum Scharpoord
Maxim Willemspad 1
,
8300 Knokke-Heist
02.10.2021 - 20:00
€ 18,00
€ 15 KH Uitpas, -26 jarigen, groepen +10 pers

Een unieke en bijzondere show die comedy- en muziekliefhebbers samenbrengt.

Piv houdt ervan om geregeld op tournee te gaan met muzikale helden. Enkele jaren terug stond hij al eens op onze planken met Steve Wynn. Volgend seizoen zoekt hij zijn gezelschap in heel andere contreien: Marga Scheide, de blonde zangeres van Luv’, de meest succesvolle meidengroep aller tijden. De dames behoorden enkele jaren tot de absolute top in de wereld van het amusement en een optreden van Luv' stond altijd borg voor een ongekende ambiance en plezier. Piv spreekt open over zijn transformatie van doorsnee muziekfan tot redelijk geobsedeerde vinylfreak. Hij neemt je mee door zijn bonte platencollectie en vertelt je de verhalen achter de indrukwekkende soundtrack van zijn leven.

Het wordt een voorstelling vol anekdotes over zijn geestverruimende muzikale ontdekkingen, (on)volledige collecties, verdoken signeersessies en de toegewijde jacht op dat ene, echte collector’s item.

‘De Vinylvreter’ is geen traditionele comedyvoorstelling, maar een luchtige, zelfrelativerende wandeling in het hoofd van een koopzieke muziekfanaat. Interessant voor elke muziekliefhebber, maar ook voor de leek die graag verbaasd toekijkt hoe iemand zich in zijn passie verliest. In ' De Vinylvreter' krijgt Marga een ereplaats naast Piv. Deze avond zingt ze enkele grote Luv'-hits, maar gaat ze ook in duet met Piv. Bent u ook klaar voor fun en nostalgie?

Cultuur