It might as well be swing / Puoane Tutu & Rebirth Collective 20 uur

Cultuurcentrum Scharpoord
Maxim Willemspad 1
,
8300 Knokke-Heist
23.01.2022 - 20:00
€ 18,00
€ 15 KH Uitpas, - 26 jarigen, groepen +10 pers

Tuto Puoane gaat aan de slag met het repertoire van de grote ‘crooners’, muzieklegendes als Frank Sinatra, Nat King Cole, Ella Fitzgerald, Louis Armstrong, en andere artiesten die het Great American Songbook echt groots maakten.

Hij koos voor zangers die zich niet louter lieten begeleiden door hun band, maar er in volwaardige dialoog mee gingen. Zijn band is namelijk ook niet van de minste. Rebirth Collective is een achtkoppig orkest (vijf blazers, piano, contrabas en drums) dat de klank van een volledige bigband combineert met de beweeglijkheid van een kleiner ensemble. De bandleden verdienden eerder al hun sporen bij onder andere Daan, Jef Neve, André Brasseur, Clouseau en Bart Peeters.

Speciaal voor deze voorstellingen maakten ze eigen arrangementen van de bekende croonerclassics. In combinatie met de fantastische stem en Afrikaanse muzikale achtergrond van Tuto Puoane krijg je een frisse update van onsterfelijke hits. Stil zitten wordt moeilijk, maar dat is oké, want “All you gotta do is swing!”

Voorstelling i.s.m. Volksontwikkeling Knokke-Heist (Davidsfonds Knokke en vtbKultuur Knokke-Heist)

Cultuur
Concerten