't Zal schoon zijn als het af is / Adriaan Van den Hoof 20 uur

Cultuurcentrum Scharpoord
Maxim Willemspad 1
,
8300 Knokke-Heist
02.02.2022 - 20:00
€ 26,00
€ 23 KH Uitpas, - 26 jarigen, groepen +10 pers

Noem het geen compilatie, geen greatest hits en al zeker geen nostalgische bui, maar na vijf voorstellingen en twaalf jaar op het podium is Adriaan wel toe aan een terugblik. Het lijkt nog niet zo lang geleden dat hij debuteerde met ‘Achterklap’, maar dat is toch alweer van 2008. Sindsdien is hij gegroeid als comedian en artiest en daar praat hij graag over.

Welke scènes hebben de tand des tijds doorstaan, welke zou Adriaan nu helemaal anders aanpakken? Deze show geeft een inkijk in het maakproces van een comedyshow. Hoe puur je een voorstelling uit een muur vol post-its met grappen op? Waar heeft Adriaan naar eigen gevoel kansen gemist, en ziet hij nu wel een kans om iets recht te zetten?

In ‘’t Zal schoon zijn als het af is’ grasduint Adriaan door zijn verzameld werk, op zoek naar nieuwe betekenis en heldere inzichten. Hij doet dat opnieuw met muzikant en trouwe vriend Tom ‘Pelé’ Peeters aan zijn zijde. Een onderhoudend avondje schaterlachen en luisteren naar de verhalen van één van de sympathiekste comedians!

Cultuur