Zoiets verzin je niet! / Piv Huvluv 20 uur

Cultuurcentrum Scharpoord
Maxim Willemspad 1
,
8300 Knokke-Heist
13.04.2024 - 20:00
€ 18,00

Maaike Cafmeyer coacht PIV in zijn 8ste avondvullende show naar een verbluffend eindresultaat dat -25 jaar na zijn eerste optreden- veeleer de start wordt voor nog méér en béter, dan een gemakkelijke terugblik op een gevulde carrière.

Een ware roadmovie én lovestory én drama, naar comedy vertaald!

Met opnieuw een unieke soundtrack op vinyl.

PIV keert terug naar 1987, een jaar waarin hij aan den lijve ervaart wat de blues is. Als tegengif plant hij een reis door de Verenigde Staten, de bakermat van zijn favoriete muziek.

Op deze roadtrip naar volwassenheid met een unieke soundtrack, ongebreidelde uitweidingen en onvoorziene omstandigheden ontdekt hij wat passionele adoratie voor een vrouw met een man kan doen.

De reis eindigt nochtans óók met de blues, maar PIV keert terug als een man van de wereld, met een onuitwisbare levenservaring op zak. jaren later slaat het noodlot de herinnering alsnog aan diggelen, maar PIV weet ondertussen dat je het leven moet vieren in plaats van te treuren om de dood.

In 'Zoiets verzin je niet!' staat de platenspeler natuurlijk weer aan PIV's zij, maar vooral zie je hem als de innemende verteller die hij is. Hij neemt je in je hoofd mee naar de VS en op het einde van de voorstelling val je uit je stoel van ontstentenis. Maar PIV trekt je snel weer recht! Zo is hij nu eenmaal.

Cultuur