Zondagsconcert "Mooie Meisjes" door Stokman en Vos 11 uur

Casino Knokke Magrittezaal
Zeedijk-Albertstrand 509
,
8300 Knokke-Heist
14.11.2021 - 11:00
€ 18,00
€15 KH Uitpas, - 26 jarigen, groepen +10 pers incl. hapje en drankje

Stokman en Vos brengen een gevarieerd liedjesprogramma waar je gegarandeerd vrolijk van wordt. Mooie meisjes, ze zijn overal. Ze flaneren over de kermis, wuiven naar de koers en drinken limonade op de braderij. Bij de eerste lentezon liggen ze op de plage en als het regent, zitten ze te giechelen in de cinema. Iedereen spreekt over hen, iedereen heeft hen gezien. Stokman en Vos brengen een ode aan alle meisjes bezongen in de mooiste liedjes uit vervlogen tijden. Kruip maar in je beste zondagspak, want deze meisjes gaan met jou op stap.

Voor ‘Mooie Meisjes’ brengen Stokman en Vos in hun gekende stijl onder andere ‘Rozen voor Sandra’, ‘Meisjes aan de macht’, ‘Ave Maria’, ‘La donna e mobile’, ‘Con te partirò’ en ‘Madammen met een bontjas’. Dit liedjesprogramma is een fijne mix tussen gekend klassiek en meezingers van bij ons.

Stokman en Vos zijn Astrid Stockman en Liesbeth Devos, twee topsopranen van bij ons, die hun publiek moeiteloos weten te charmeren. Ze laten zich daarbij begeleiden door accordeonist Stijn Bettens.

www.stokmanenvos.be

Concerten