Zondagsconcert 'Mooie Meisjes' / Stokman & Vos 11 uur

Casino Knokke
Zeedijk-Albertstrand 509
,
8300 Knokke-Heist
16.10.2022 - 11:00
€ 18,00
€ 15 KH Uitpas incl. hapje en drankje

Na het succes van ‘Een Zoen Van Toen’ brengen Stokman & Vos opnieuw een gevarieerd liedjesprogramma waar jong en oud gegarandeerd vrolijk van worden. Mooie meisjes, ze zijn overal. In de wachtzaal van de dokter, bij majorettenclub ‘Rok en Stok’ – en zelfs aan de hemelpoort. Iedereen spreekt over hen, iedereen heeft hen gezien… Soms voelen ze ze zich Oempalapapero dan weer Heiliger dan de maagd Maria. Stokman & Vos brengen met hun gekende zwier een ode aan alle meisjes bezongen in de mooiste liedjes.

Kruip maar in je beste zondagspak, want deze meisjes gaan met jou op stap. In ‘Mooie Meisjes’ brengen Stokman & Vos in hun gekende stijl onder andere ‘Mooi, ’t leven is mooi’, ‘Ave Maria’, ‘Lekker beest’ en ‘Con te partirò’.

Sopranenduo Astrid Stockman en Liesbeth Devos heeft een glasheldere missie: senioren en hun families verblijden met pareltjes uit ons muzikaal cultureel erfgoed. Samen met Stijn Bettens op accordeon trakteren ze het publiek op een fijne mix tussen gekend klassiek en meezingers van bij ons.

Concerten