AFGELAST - De kleine prins / Theater Malpertuis - 27 dec

Cultuurcentrum Scharpoord
Maxim Willemspad 1
,
8300 Knokke-Heist
27.12.2020 - 17:00
€ 9,00
€ 6 KH Uitpas, EYCA, groepen +10 pers, -12 jaar, leden Gezinsbond

De voorstelling werd afgelast omwille van COVID19.

Tickets zijn enkel telefonisch (T 050 630 430) of via de balie van Scharpoord te verkrijgen.

Op die manier kunnen we alles op een veilige manier indelen. Online verkoop is momenteel niet mogelijk omwille van organisatorische redenen.

Na een noodlanding in de woestijn ontmoet een piloot een kleine jongen. De jongen vertelt honderduit over de planeet waar hij vandaan komt, de bloem waarmee hij samenwoont en het gevecht dat hij levert met de zaadjes van de apebroodboom.

‘De Kleine Prins’ is een klassieker die, zoals elk goed sprookje, van generatie op generatie wordt doorverteld. Schrijver Antoine de Saint-Exupéry schreef het verhaal een jaar voor zijn dood. Je merkt dat het toen al niet zo goed ging met hem. Naar het einde toe sluipt er in het sprookje een toon binnen die even poëtisch als diepzinnig is. De dialogen die de prins voert met de vos en de slang bijvoorbeeld, zijn doortrokken van weemoed en levenswijsheid.

Piet Arfeuille en Theater Malpertuis maakten van ‘De Kleine Prins’ een familievoorstelling voor kinderen vanaf 8 jaar en voor ouders die het kind in zichzelf nog steeds een warm hart toedragen.

Cultuur
Activiteit voor kinderen