AFGELAST Kat met laarzen (5+) / Sprookjes Enzo

Cultuurcentrum Scharpoord
Maxim Willemspad 1
,
8300 Knokke-Heist
24.01.2021 - 15:00
€ 9,00
€ 6 KH Uitpas, EYCA, groepen +10 pers, -12 jaar, leden Gezinsbond

Tickets zijn enkel telefonisch (T 050 630 430) of via de balie van Scharpoord te verkrijgen.

Op die manier kunnen we alles op een veilige manier indelen. Online verkoop is momenteel niet mogelijk omwille van organisatorische redenen.

“Zou jij een kat vertrouwen die laarzen aanheeft en die kan praten? Wij niet, of wacht … misschien toch wel? Want deze kat is een ongelofelijk beest: hij kan toveren! Ik heb horen zeggen dat hij een bedelaar in een prins heeft veranderd, en een reus in een muisje …

We verwachten je, tussen het stuivende meel van onze windmolen. We willen je een verhaal vertellen dat je misschien al gehoord hebt, maar dat je vast nog nooit gezien hebt zoals wij het je kunnen laten zien.”

‘Kat met laarzen’ is poëtisch theater vol verbeelding en interactiviteit zoals we dat van Sprookjes enzo gewoon zijn. Dit gezelschap uit België en Italië slaagt er keer op keer in om de allerkleinsten te verrassen en boeien met mooie verhalen in een gezellige sfeer. Sinds 2006 spelen ze in verschillende landen toegankelijke en moderne versies van sprookjes. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 5 tot 8 jaar.

Cultuur
Activiteit voor kinderen