AFGELAST Tired of being young / Maarten Westra Hoekzema

Cultuurcentrum Scharpoord
Maxim Willemspad 1
,
8300 Knokke-Heist
29.01.2021 - 20:00
€ 15,00
€ 12 KH Uitpas, EYCA, groepen +10 pers

Tickets zijn enkel telefonisch (T 050 630 430) of via de balie van Scharpoord te verkrijgen.

Op die manier kunnen we alles op een veilige manier indelen. Online verkoop is momenteel niet mogelijk omwille van organisatorische redenen.

Toen Maarten 25 was zag hij de mensen om zich heen de job krijgen die ze altijd wilden, het lief veroveren waar ze altijd naar verlangd hadden en het huis kopen waar ze altijd van gedroomd hadden. Het enige wat hij deed was met open mond toekijken en denken: “Hoe doen ze het toch, hoe krijgen ze het voor elkaar?”.

Nu, jaren later, ziet hij iedereen om zich heen klagen over de job die ze altijd wilden, het lief waar ze zo naar verlangd hadden en de hypotheek waar ze nog tenminste twintig jaar aan vastzitten. Weer kijkt hij toe met open mond en denkt hij: “Hoe doen ze het toch? Hoe krijgen ze het voor elkaar?”.

Met zijn voorstellingen weet Maarten Westra Hoekzema op zijn geheel eigen wijze een mengvorm te brengen tussen theater en comedy. In ‘Tired of being young’ vraagt Maarten zich af wat volwassen zijn nu eigenlijk is en vooral of het überhaupt wel nodig is om volwassen te worden ...

Tekst en spel: Maarten Westra Hoekzema

Coaching: Johan Petit

Lichtontwerp: Sander Salden

Cultuur