Van Corsari tot Appermont / JackoBond

Cultuurcentrum Scharpoord
Maxim Willemspad 1
,
8300 Knokke-Heist
28.10.2020 - 14:30
€ 16,00
€ 13 KH Uitpas, EYCA, groepen +10 pers

Tickets zijn enkel telefonisch (T 050 630 430) of via de balie van Scharpoord te verkrijgen.

Op die manier kunnen we alles op een veilige manier indelen. Online verkoop is momenteel niet mogelijk omwille van organisatorische redenen.

Deze voorstelling is een ode aan alle Vlaamse en Nederlandse televisiepresentatoren van weleer. Een reis terug in de tijd, naar de legendarische beginjaren van de Vlaamse televisie, toen tv-presentatoren en -presentatrices nog échte sterren waren. Onvergetelijke iconen zoals Sonja Barend, Sandra Reemer, Tony Corsari en Jan Theys. Met hun eindeloos enthousiasme, Colgate-glimlach en perfecte articulatie gaven ze persoonlijkheid aan ons televisielandschap.

Jackobond en Bastien Hubens brengen verhalen over de mensen die de beginjaren voor of in de beeldbuis hebben beleefd. Ze brengen heel wat historische filmfragmenten mee en spelen legendarische televisieshows na. En natuurlijk mogen de onvergetelijke deuntjes van de shows ook niet ontbreken.

“Van Corsari tot Appermont” is een gevarieerde show voor iedereen die bij het aanzetten van zijn televisietoestel wel eens terugdenkt aan hoe het allemaal begonnen is!

Zang: Riet Muylaert

Zang, presentatie: Bastien Hubens

Piano, accordeon Antoon Offeciers

Bas, gitaar: Stoffel Verlackt

Drums: Bert Huysentruyt

Cultuur