Early Bird Run

Zwin Natuur Park
Graaf Leon Lippensdreef 8
,
8300 Knokke-Heist
13.03.2021 > 14.03.2021 - 07:30 > 11:00
€ 5,00

Onder het motto ochtendstond heeft goud in de mond beleven de Early Bird Runners bij het krieken van de dag een unieke loopervaring … Met start en aankomst aan het Zwin Natuur Park en een parcours doorheen de Zwinvlakte, - duinen en -bosjes kunnen de lopers genieten van een unieke locatie.

Zowel ervaren lopers als zij die n.a.v. COVID-19 zijn beginnen lopen, krijgen de mogelijkheid om de longen te vullen met gezonde zeelucht en te genieten van het ontwaken van de natuur, de rust en de individuele beleving.

Er worden op zaterdag 13 en zondag 14 maart 3 parcours uitgepijld. Met een keuze uit 6, 10 en 12 km kan iedereen een uitdaging naar haar of zijn mogelijkheden vinden. Starten kan op beide dagen tussen 7.30 en 9.30 uur. Om de corona maatregelen na te leven, kunnen er maximaal 50 lopers per half uur starten met een tussentijd van één minuut tot een volgende start. Afstand houden voor, tijdens en na het lopen is een gegeven dat we absoluut willen respecteren. Om aan dit loopparcours wat beleving toe te voegen, voorzien we voor elke loper aan de startplaats een borstnummer en aan de aankomst een leuke goodiebag.

Meer info en inschrijven: https://www.knokke-heist.be/vrije-tijd/sport/early-bird-run

Natuur
Sport