Iron Kid - 26 aug

Zwembad Sportoase Duinenwater
Duinenwater 43
,
8300 Knokke-Heist
26.08.2023 - 09:30 > 17:00
€ 12,50
enkel voorinschrijvingen

De Iron Kid is een combinatie van drie sportdisciplines: zwemmen, fietsen en lopen. Maximaal 990 kinderen van 3 tot 12 jaar kunnen op 25 en 26 augustus op een niet-competitieve manier proeven van wat een triatlon precies inhoudt. Er zijn vier leeftijdscategorieën, waarbij de afstanden zijn aangepast aan de leeftijd. ‘Just4fun’ is het motto. Dus geen chronometers, maar wel veel toeters en bellen en laaiend enthousiaste mama’s en papa’s, supporterende oma’s en opa’s langs het parcours. Net echt, inclusief een mega grote medaille en een cool T-shirt voor elke deelnemer!

De Iron Kid draait niet rond sport alleen. Terwijl het Iron Kid team zorgt voor een sportieve uitdaging, staat het Kids Plaza team op zaterdag vanaf 10.00 uur in voor een bruisende animatiemix. De kids kunnen zich hier uitleven met boeiende workshops en avontuurlijke springkastelen of gewoon hun fantasie tot leven laten komen op de schminkstand.

Inschrijven voor de Iron Kid kan tot en met 31 juli of tot er een categorie volzet is. Deelnemen aan de Iron Kid kost € 12,50.

Meer informatie via: ironkid.be

Sport
Activiteit voor kinderen