28e Sculpture Link Knokke-Heist

Zeedijk Knokke-Heist
Zeedijk
,
8300 Knokke-Heist
15.06.2021 > 15.08.2021
Gratis

De 28ste editie van Sculpture Link, die van 15 juni tot en met 15 augustus staat opgesteld op de Zeedijk, toont beeldhouwwerken van internationaal gerenommeerd kunstenaar Nicolas Lavarenne met als thema 'Veerkracht'.

Wie met zijn sculpturen wordt geconfronteerd zal het niet verbazen dat de kunstenaar een internationale carrière heeft opgebouwd en aanwezig is in belangrijke kunstcollecties over de hele wereld. Zijn sculpturen, waarin krachtige en bewogen personages in hun lange en steeds hernieuwde poging om hogerop te geraken blijk geven van een steeds hernieuwde veerkracht, mogen symbool staan en een bron van inspiratie zijn voor de velen die in deze pandemie evenzeer hun veerkracht tonen en getoond hebben.

De wandeling (of fietstocht) loopt over de Zeedijk vanuit het Zoute richting Heist (of omgekeerd) met onderweg het Grand Casino Knokke. ​​Naast elk sculptuur vind je meer informatie op de pancarte, tevens kan je de folder terugvinden in de toerismekantoren (Zeedijk 660 of Pannenstraat 138).

Meer info: www.sculpturelink.be/

 

Kunst
Wandelen
Fietsen
Cultuur