ELLE Fashion Week Knokke-Heist

Toerismekantoor Knokke
Zeedijk-Knokke 660
,
8300 Knokke-Heist
04.05.2023 > 14.05.2023 - 10:00 > 18:00
Gratis

modeliefhebbers komen in stijl samen tijdens elle fashion week knokke-heist

Bestaat er een betere combo dan Knokke-Heist en mode? Wij denken alvast van niet! Van donderdag 4 mei tot zondag 14 mei 2023 ben je in Knokke-Heist aan het juiste adres om bakken mode-inspiratie op te doen. Laat je tijdens de ELLE Fashion Week in de watten leggen bij je favoriete boetieks, voeg de meest stijlvolle outfits toe aan je garderobe of laat je heerlijk verwennen met een nieuw kapsel en frisse make-up.

Modeshows op het Lichttorenplein en verwennerij bij lokale handelaars
Spot de laatste fashion trends op de catwalk op het Lichttorenplein waar verschillende merken en winkels hun collecties met plezier aan je voorstellen. De shows zullen telkens op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag doorgaan. Zijn er tijdens de modeshows items waar je ogen op vallen? Dan kan je deze meteen in de plaatselijke winkels gaan kopen, wat een luxe! Dankzij de timetable plan je alvast in welke modeshows je graag bijwoont.

Ontdek de timetable


Uiteraard staan ook de lokale handelaars paraat om het aanwezige shoppingpubliek te verwennen en hun winkelervaring naar een hoger niveau te tillen. Klant is koning(in) is meer dan ooit de regel tijdens de ELLE Fashion Week. 

Ontdek alle acties

ELLE Shopping Day
Op 6 mei organiseren ELLE België en Toerisme Knokke-Heist de ELLE Shopping Day. Tijdens dit shoppingevenement geniet je van verschillende verrassingen en exclusieve aanbiedingen in de boetieken. Van mode en juwelen, tot deco en kunst, in de kustgemeente vind je alles op een steenworp. Ontdek het dagprogramma op ELLE.be en schrijf je in om te genieten van alle promoties.

ELLE BRUNCH CLUB
Daarenboven wordt het ENSO Hotel in Knokke-Heist op 5, 6 en 7 mei omgetoverd
tot de ELLE Brunch Club. Je smult er van een uitgebreide brunch in een prachtig
kader én bovendien in gezelschap van de ELLE redactrices. Reserveer je plekje op
ensohotel.be. Elizabetlaan 185, Knokke-Heist

Fashion Expo
In de baliezaal van Toerismekantoor Knokke (Zeedijk 660) word je ondergedompeld in de fashion wereld door het oog van modefotografen. Je spot in de Fashion Expo enerzijds de kleurrijke Instawall van fotograaf Dirk Alexander, gelinkt aan het merk Nespresso, en anderzijds een betoverende natuurfotoreeks ‘In De Wolken’ van fotografe Carmen Kemmink met een stevige knipoog naar René Magritte. Beide projecten werden ooit ontworpen voor en gepubliceerd in het high-end magazine ELLE. Op een centraal modeplatform bewonder je enkele prachtige creaties van Belgische modehuizen. Dompel je onder in het glamoureuze universum van ELLE met niet te missen iconische coverfoto’s.

TIP: In Cultuurcentrum Scharpoord (Maxim Willemspad 1) ontdek je de onnavolgbare stijl en visie van modefotograaf Rankin in de foto-expo "Rankin: The Dazed Decades".

Het wordt een waar modefeest, niet te missen!

Shopping