Feestelijke (her)opening van de Graaf d'Ursellaan en Elizabetlaan

Graaf d'Ursellaan
8300 Knokke-Heist
15.07.2022 > 16.07.2022 - 14:00 > 20:00
Gratis

Op vrijdag 15 juli 2022 worden de Graaf d'Ursellaan en Elizabetlaan feestelijk heropend. De ideale gelegenheid om samen met ons te komen genieten van jullie nieuwe boulevard. En dus plant het gemeentebestuur een heus feestweekend. Noteer maar alvast "bezet" in je agenda op 15 en 16 juli. Wij zien jullie graag in Heist!

Vrijdag 15 juli om 16 uur geeft de burgemeester in aanwezigheid van het schepencollege het startschot voor een avond vol vertier. Tussen 16.30 uur en 20.30 uur geeft de 'Almost Swinging Band' het beste van zichzelf. Kinderen kunnen terecht bij de grime of bij de knutselmobiel, terwijl de ouders shoppen in de vele leuke winkels die Heist telt.

Zaterdagmiddag zetten we tussen 14 uur en 17 uur het feest verder met de band 'Schoon Vertier' en opnieuw heel wat kinderactiviteiten zoals grime, ballonplooien, de knutselmobiel, … Voor de gelegenheid wordt de Graaf d'Ursellaan ook verkeersvrij gemaakt. Zo kan je de nieuwe boulevard volop bewonderen en uitgebreid de tijd nemen om de handelaars te ontdekken.

Aansluitend kunnen jullie steeds een bezoekje brengen aan de kermis op het Heldenplein. Het wordt een topweekend, zoveel is duidelijk!

Concerten
Party
Activiteit voor kinderen