GEANNULEERD - Knokke Hippique: Summer circuit II

Westkapellestraat
Westkapellestraat 381
,
8300 Knokke-Heist
01.07.2020 > 05.07.2020 - 09:00 > 23:00
Gratis

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, gaat Knokke Hippique niet door in 2020. We verwelkomen jullie graag terug op dit event in 2021.

Knokke Hippique biedt iedereen, van klein tot groot, de kans om te proeven van de paardensport op het allerhoogste niveau. Dit jaar is het alweer tijd voor de zesde editie van het evenement, waarvoor het team met plezier afzakt naar Knokke-Heist om iedereen een onvergetelijke zomer te bezorgen.

Er wordt van start gegaan op woensdag 17 juni met een driesterren competitie die eindigt op zondag 21 juni. Op donderdag 25 juni gaan we weer van start, dit keer met een vijfsterren circuit, die eindigt op 28 juni met de Grote Prijs. Hierbij kan je de allergrootste sterren van de paardenwereld aan het werk zien in en rondom de pistes. Nadien volgt het tweede en derde deel van het driesterren-circuit, van 1 tot 5 juli en van 8 tot 12 juli. Hier kan iedereen nogmaals genieten van spannende proeven, adembenemende acts, lekker eten en heerlijk shoppen.

Alle info op de website: www.knokkehippique.com

This is not an event, this is an experience!

Sport
Party
Activiteit voor kinderen