Geboortefeest ooievaars

Zwin Natuur Park
Graaf Leon Lippensdreef 8
,
8300 Knokke-Heist
18.05.2024 > 20.05.2024 - 10:00 > 18:00
€ 12,00
Volwassenen: aan de kassa of online op de dag zelf €14 Kinderen vanaf 6 jaar: €6 Op voorhand inschrijven is niet nodig, de wandeling is inbegrepen in de activiteiten van het geboortefeestweekend met een standaard toegangsticket.

Geboortefeest ooievaars

Het Zwin Natuur Park nodigt groot en klein uit op het geboortefeest van de ooievaartjes, dat op zaterdag 18, zondag 19 en maandag 20 mei plaatsvindt. Op dat moment zijn de ooievaartjes reeds goed zichtbaar op de nesten. Alle extra activiteiten staan in het teken van deze bijzondere vogels. Het hele weekend zullen bezoekers dankzij extra Swarovski Optik-verrekijkers de ooievaars en de jongen van dichtbij kunnen observeren. Aan de ooievaarstoren geeft een gids extra uitleg over de jonge ooievaars. Daarnaast neemt een parkgids bezoekers mee voor een wandeling langs de nestpalen in het park. Bezoekers kunnen om het uur aansluiten om meer te weten over de Zwinooievaars en hun jongen.

Op de ooievaarstoren in het park kan de bezoeker heel dicht tot bij enkele van de bezette ooievaarsnesten komen, zonder ze te storen.

Op voorhand inschrijven is niet nodig, de wandeling is inbegrepen in de activiteiten van het geboortefeestweekend met een standaard toegangsticket.

 

Wandelen
Natuur
Activiteit voor kinderen