GeZWINde lenteschoonmaak

Zwin Natuur Park
Graaf Leon Lippensdreef 8
,
8300 Knokke-Heist
24.03.2024 - 10:00
Deelname aan de geZWINde lenteschoonmaak is gratis. Wie dit combineert met een bezoek aan het Zwin Natuur Park betaalt daarvoor de gewone toegangsprijs.

Op 24 maart steken we samen de handen uit de mouwen om de Zwinvlakte een grote schoonmaakbeurt te geven. Om 10u zijn alle enthousiaste natuurliefhebbers welkom aan het onthaal van het Zwin Natuur Park om mee te helpen met de lenteschoonmaak van de Zwinvlakte. Wie meehelpt, kan gratis parkeren en krijgt nadien een gratis warme drank.

In de namiddag worden de kinderen in het park met een verhaal en een knutselactiviteit bewust gemaakt van de problematiek van plastic afval in zeeën en oceanen. De geZWINde lenteschoonmaak gebeurt i.s.m. Agentschap Natuur en Bos. Vooraf online reserveren voor de schoonmaak is verplicht. Deelname aan de geZWINde lenteschoonmaak is gratis. Wie dit combineert met een bezoek aan het Zwin Natuur Park betaalt daarvoor de gewone toegangsprijs behalve de kinderen en jongeren tot 17 jaar die deelgenomen hebben aan de schoonmaak; zij krijgen gratis toegang tot het park.

Natuur