The Great Gatsby - Immersive Theater Experience

Geheime locatie
8300 Knokke-Heist
10.07.2019 > 17.08.2019
€ 59,00
Tickets vanaf 59 euro (excl. kosten)

Van woensdag 10 juli tot en met zondag 18 augustus komt The Great Gatsby Immersive naar Knokke-Heist om bezoekers onder te dompelen in de wereld van Jay Gatsby.

The Great Gatsby is een totaalervaring. Tijdens de voorstelling komt het publiek dichter bij Jay Gatsby en zijn entourage dan ooit tevoren, rijkelijk besprenkeld met dans, cocktails en verleiding. Welkom op een trip naar de wilde jaren 1920, vol stomende jazz, illegale drank (Gin Tonic) en intieme ontmoetingen, gokpartijen, stiekeme afspraken en gestolen kussen. Het wordt een unieke ervaring voor 160 gasten per avond in een intieme setting. Iedereen maakt het verhaal mee op zijn eigen manier. De acteurs nemen je mee naar geheime plekjes, een illegale goktent en misschien zelfs naar hun slaapkamer. Het bijzondere aan de show is dat je deel wordt van wat zich afspeelt. Het publiek wordt gevraagd om zich te kleden in de stijl van de wervelende jaren 1920, wat de beleving vergroot. The Great Gatsby Immersive werd gecreëerd in Engeland: meer dan 50.000 mensen bezochten zijn (geheime) thuis in centraal Londen, wat het succes bewijst.

Er zijn 20 Nederlandstalige en 10 Franstalige voorstellingen voorzien, telkens met 10 acteurs en een ondersteunend team. De voorstellingen zullen plaatsvinden op een geheime locatie die tot de verbeelding spreekt.

Praktische info:

Nederlandstalige voorstellingen:
10 juli - 4 augustus, telkens van woensdag tot en met zondag (uitgezonderd op vrijdag 26 juli). 

Franstalige voorstellingen:
6 - 18 augustus, telkens van woensdag tot en met zondag.

De deuren gaan open om 19 uur en de show start stipt om 20 uur.

Bestel je tickets hier.

Deze voorstelling is een co-productie van Manu Braff, Jean-Pierre Deschepper, Peter Monbailleu (o.a. Cirque du Soleil) en Hartshorn-Hook Productions.

 

Cultuur
Concerten
Party