Heist viert Carnaval

Ravelingen
Koudekerkelaan 33
,
8301 Knokke-Heist
26.02.2022 > 01.03.2022
Gratis

Heist viert carnaval zal in 2022 in een mini-versie gevierd worden tijdens de eerste 4 dagen van de krokusvakantie. Net zoals steeds is het een feestelijke en creatieve ontmoeting voor jong en oud dat zich vooral in cafés zal afspelen. Het gemeentebestuur probeert te ondersteunen waar mogelijk zodat de veiligheid en gezondheid van de feestvierders gegarandeerd wordt.

Zaterdag 26 februari om 11 uur: Aanstelling van Prinses Mirjam I in zaal Ravelingen (maximum 500 personen worden toegelaten, CST is verplicht)

Zaterdag 26 februari vanaf 18 uur: In heel wat cafés in Heist en in zaal Ravelingen is er vanavond al een feestelijke avond met carnavalmuziek.

Zondag 27 februari om 10 uur: Vissersmis in de Sint-Antoniuskerk met aansluitend Bloemenhulde op het Vissershuldeplein

Zondag 27 februari vanaf 20 uur: Vanavond is er de verklede zotte zondag in heel wat cafés in Heist en in zaal Ravelingen tot in de vroege uurtjes.

Maandag 28 februari vanaf 16 uur: Sprotjesavond in Café De Meerpaal, Café Den Oosthoek, Café De Vuurtoren, café Terminus, café New London, café De Bolle, café Factory, café Bellevie, café Des Sports, Feesthut Ravelingen.

Dinsdag 1 maart vanaf 21 uur: Vette dinsdag in tal van Heistse cafés en in zaal Ravelingen tot in de vroege uurtjes.

Doorlopend: Kermis op het Heldenplein & De Klasparade

Meer info: www.knokke-heist.be/heist-viert-carnaval

Cultuur
Party
Activiteit voor kinderen