Krokusvakantie in het Zwin

Zwin Natuur Park
Graaf Leon Lippensdreef 8
,
8300 Knokke-Heist
18.02.2023 > 26.02.2023 - 10:00 > 17:00
€ 14,00
Volwassene (€ 12 online, tot 1 dag voor je bezoek) - € 6 voor kinderen (6 - 17 jaar) - Kinderen jonger dan 6: gratis

De krokusvakantie staat in het Zwin Natuur Park in het teken van de ontluikende lente. Verspreid over de verschillende hutten staan er gidsen klaar om je alles te leren over de natuur die stilaan uit zijn winterrust ontwaakt, over planten die in bloei komen en vogels die aan het bouwen van een nest beginnen. Vanuit de kijkhut kan je de vogels op de broedeilanden met telescopen bekijken en in de labohut kan je onder meer zaden of andere minuscule natuurlijke materialen tot in de kleinste details bekijken. De jongste bezoekers kunnen luisteren naar het verhaal 'Konijn wil vliegen' of zich uitleven met een leuke en leerrijke spelactiviteit.

Ook dit jaar neemt het Zwin Natuur Park deel aan Krokuskriebels, een initiatief van de Gezinsbond die bij deze editie inzet op inclusieve activiteiten voor gezinnen met kinderen met en zonder beperking. Of je nu de natuur waarneemt met ogen, oren, neus of vingertoppen: het kan allemaal en iedereen is welkom! 

Heb je kinderen die niet helemaal te vinden zijn voor een natuurwandeling? Neem dan deel aan een gezinswandeling! De gids zorgt voor een speelse toets en info op maat van de kleinsten. Ze kijken, luisteren, voelen, ruiken en proeven. Na de wandeling staat een soepje klaar.

Meer info & tickets

 

Wandelen
Natuur
Activiteit voor kinderen