Shop in the name of love - Shoppingweek

Diverse locaties in Knokke-Heist
Diverse locaties
,
8300 Knokke-Heist
24.06.2021 > 04.07.2021 - 10:00 > 18:00
Gratis

Van 24 juni tot en met 4 juli 2021 slaan de lokale horeca en winkels de handen in elkaar met de gemeente Knokke-Heist om een stijlvolle shoppingweek te organiseren waarbij zowel inwoner, tweedeverblijver als gast zin krijgen om naar Knokke-Heist te komen winkelen.

Kom zeker langs: let’s shop in the name of love!

Stijlvolle verwennerij

Tijdens het shoppen wordt extra beleving gecreëerd door de deelnemende handelaars binnen bepaalde thema’s. Ze halen het onderste uit de kan om hun klanten tijdens de Shoppingweek royaal in de watten te leggen. Geniet ten volle van deze stijlvolle verwennerij.

Benieuwd naar wat de handelaars allemaal in petto hebben voor jullie? Hier vind je het overzicht terug van de deelnemende handelaars en hun acties tijdens de Shoppingweek. 

Personal Shopping

Imago-expert Manon Nievelstein gaat dagelijks op stap in het gezelschap van de professionele fotograaf Frankie and Fish om iemand uit het shoppingpubliek dé ultieme winkelervaring in Knokke-Heist te bezorgen. Deze persoon geniet van een private personal shopping experience met fotoshoot en mag een outfit uitkiezen ter waarde van 250 euro.

Shop&win

Ook de gemeente voorziet enkele leuke initiatieven om de shoppingervaring op absoluut topniveau te brengen. Het principe is simpel: kom gezellig winkelen en misschien val jij wel in de prijzen.

DO IT FOR THE GRAM

Tot slot kan je de ganse Shoppingweek deelnemen aan onze Instagramwedstrijd. Om de Shoppingweek in stijl te vieren, betaalt Knokke-Heist misschien wel jouw aangekochte items (max. t.w.v. 250 euro) terug als je een leuke foto post op je Instagramprofiel.

Wat moet je hiervoor doen?

Neem een leuke foto van jouw aankoop bij een handelaar in Knokke-Heist.
Tag @myknokkeheist in jouw foto.
Post deze foto op je feed met de hashtag #myKH.

TIP: Heb je nog saldo beschikbaar op jouw KH waardebon? Plan dan een gezellige winkelsessie tijdens de Shoppingweek! Je kan de waardebon ook daarna nog gebruiken t.e.m. zondag 15 augustus 2021. 

Klik hier voor de flyer van de Shoppingweek

 

Activiteit voor kinderen