Valentijn in het Zwin / Krokuskriebels

Zwin Natuur Park
Graaf Leon Lippensdreef 8
,
8300 Knokke-Heist
13.02.2021 > 21.02.2021 - 10:00 > 17:00
€ 12,00
Volwassene (€ 10 online, tot 1 dag voor je bezoek) - € 5 voor kinderen (6 - 17 jaar) - Kinderen jonger dan 6: gratis Naar aanleiding van Krokuskriebels is de toegang tot het Zwin Natuur Park gratis voor kinderen tot 14 jaar die lid zijn van de Gezinsbond.

Tijdens de hele krokusvakantie zetten we het huttenparcours helemaal in het teken van de liefde. Verspreid over de verschillende hutten staan er gidsen klaar om je alles te leren over de romantische kuren van vogels, over hun liefdesnestjes en de verschillende soorten nestkastjes.

Vanuit de kijkhut kan je de vogels op de broedeilanden bewonderen en in de labohut kan je sporen en zaden tot in de kleinste details te bekijken en zo meer te weten komen over de voortplanting bij planten. De jongste bezoekers kunnen in het kijkcentrum luisteren naar een mooi verhaal of zich uitleven met een leuke knutselactiviteit.

Tijdens de krokusvakantie neemt het Zwin Natuur Park deel aan Krokuskriebels, een actie van de Gezinsbond waarbij gezinnen met kinderen centraal staan. Tijdens deze editie van Krokuskriebels hebben we extra aandacht voor tieners tot 14 jaar.

Alle activiteiten zijn inbegrepen in de toegangsprijs tot het park.

Naar aanleiding van Krokuskriebels is de toegang tot het Zwin Natuur Park gratis voor kinderen tot 14 jaar die lid zijn van de Gezinsbond.

Wandelen
Natuur