World Cup Pop-Up Heldenplein

World Cup Pop-Up
Heldenplein 12
,
8301 Knokke-Heist
20.11.2022 > 08.01.2023 - 11:00 > 23:00
Gratis

Kom samen met jouw familie en vrienden genieten van de WK-matchen in een uniek en stylish voetbalkader. Alle WK-matchen worden er live uitgezonden.

Reserveer hier jouw tafel

Laat je meeslepen in de WK-gekte en reserveer gratis een VIP-loge op het eerste verdiep en beleef er jouw favoriete WK-wedstrijden met vrienden en familie!

Reserveer hier jouw loge

In de kidscorner kunnen de kleinsten zich helemaal uitleven terwijl jij geniet van een verwenkoffie. Vergelijk je liever jouw reactiesnelheid met die van onze Rode Duivels? Test dan jouw skills met onze VR-voetbal game of daag jouw familie en vrienden uit voor een rondje tafelvoetbal.

Op zoek naar een leuke activiteit voor het hele gezin tijdens de kerstvakantie? Neem een bezoekje aan onze inspirerende Instagram fotoboxen en scoor likes met de mooiste kiekjes in voetbal- en kerstsfeer. Ook voor een leuk kerstcadeau ben je bij The World Cup Pop-Up aan het juiste adres! Kom langs en laat ter plaatse het nieuwste truitje van onze Devils en Flames personaliseren met jouw naam en rugnummer!

Kom en dompel je onder in de WK-sfeer in The World Cup Pop-Up Heldenplein en al zijn facetten.

Stempelactie

Alle bezoekers ontvangen nu ook een stempelkaart om zo vijf verschillende stempels te verzamelen bij de deelnemende lokale handelaars. Voor elke aankoop bij een deelnemende handelaar ontvang je een stempel. Met een volle kaart kan je vervolgens een leuke prijs afhalen op het WK-paviljoen op het Heldenplein: een mini BoomBox speaker!

De deelnemende handelaars herken je in het straatbeeld aan de affiche aan het raam of vind je terug op www.heldenplein.be/actie.

Praktisch

Dagelijks open van 11-23 uur. 

Gesloten op 7, 8, 11, 12, 15, 16,  24, 25 en 31 december en 1 januari  

Meer informatie: https://www.heldenplein.be/

Sport
Activiteit voor kinderen