Zee van Liefde - Een hartstocht door Knokke-Heist

Diverse locaties in Knokke-Heist
Diverse locaties
,
8300 Knokke-Heist
13.02.2021 > 21.03.2021
Gratis

Knokke-Heist, da’s voor velen een coup de cœur. Een vakantieliefde die je telkens opnieuw kan beleven. Omdat liefde in twee richtingen werkt, pakken we uit met een charmeoffensief dat niemand onberoerd laat. Eéntje dat je overspoelt met liefde, zowel in Knokke als in Heist. Zo stuit je in het shoppinghart van Knokke op tien Windows of Love, gemaakt door artiesten met een hart voor KH. In de winkelstraten van Heist kan je op zoek gaan naar Tiny Love Notes die onderdeel zijn van een leuke stickerzoektocht.

WINDOWS OF LOVE in Knokke

Tien artiesten verklaren hun liefde op of achter een vitrine in het shoppinghart van Knokke. Uiteenlopende werken met één rode draad: ze zijn gemaakt om je te raken, je te doen lachen, je zo te fascineren dat je niet anders kan dan ze te delen.

WINDOWS OF LOVE

 

TINY LOVE NOTES in Heist

Kleine boodschappen vol liefde schuilen in de hoekjes van de winkelstraten van Heist. Dertig tiny love notes die een glimlach losmaken op het gezicht van een toevallige passant, maar ook onderdeel zijn van een leuke stickerzoektocht voor kinderen.

TINY LOVE NOTES

 

PRAKTISCH

Zee van Liefde loopt van 13 februari tot 21 maart. Haal jouw gratis papieren routeplan op in het Toerismekantoor van Knokke-Heist (Zeedijk-Knokke 660) of op het Heldenplein in Heist (folderbak op het plein). Een digitaal exemplaar download je hier.

Kunst
Wandelen
Cultuur
Activiteit voor kinderen