Zomerparcours

Zwin Natuur Park
Graaf Leon Lippensdreef 8
,
8300 Knokke-Heist
29.06.2019 > 01.09.2019 - 10:00 > 18:00
€ 10,00
Prijs: toegang is inbegrepen in een standaard ticket. • Volwassene: €10 online (tot 1 dag voor je bezoek)- €12 • Kinderen van 6 tot 17 jaar: €5 • Kinderen jonger dan 6: gratis

Tijdens de zomervakantie staan de hutten van het Zwin Natuur Park open om bezoekers te verwennen met tal van activiteiten. In de kijkhut staat de hele dag door een Zwingids klaar om de bezoekers uitleg te geven over de vogels die de broedeilanden gebruiken om te rusten en zich te voeden.

In de labohut worden de kleinste zoetwaterdiertjes van dichtbij bekeken en in het kijkcentrum zetten we elke namiddag de microscoop op het zoutwaterleven. In de ringhut worden tijdens de voormiddag regelmatig vogels geringd.

Op andere momenten is er doorlopend een film te bekijken over het ringen van vogels.

De jongste bezoekers van het Zwin Natuur Park komen tijdens de zomer elke dag aan hun trekken in de boshut. Op sommige dagen wordt er een spannend verhaal voorgelezen, op andere dagen geknutseld en soms worden er spelletjes gespeeld.

Voor gedetailleerde info over data en tijdstippen van bepaalde kinderactiviteiten: zie www.zwin.be

Tijdens de zomervakantie kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar in het Zwin Natuur Park ook op zoek gaan naar de Schat van Vlieg. Deze zoekactie loopt in samenwerking met de gemeente Knokke-Heist.

Wandelen
Natuur