Fashion Expo 2023

FASHION EXPO ELLE FASHION WEEK KNOKKE-HEIST

4 mei tem 12 juni 2023

Dat mode en cultuur onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, is geen geheim. Dat is dan ook het thema van de tentoonstelling in de ontvangstruimte van de Dienst Toerisme die zorgvuldig werd uitgewerkt door de bekende etalagist Gillian Vanhoenacker. Hier wordt op een interactieve manier mode en cultuur verweven met elkaar met oog voor de brede diversiteit die Knokke-Heist te bieden heeft. Stap in een modieuze en prikkelende wereld waar foto’s uit artistieke projecten van modefotografen en iconische coverbeelden uit ELLE België tot de verbeelding spreken. 

Laat je prikkelen door een selectie werken uit het artistieke project “In De Wolken” van modefotografe Carmen Kemmink, een betoverende fotoreeks met een knipoog naar de beroemde kunstenaar René Magritte.

Op het centrale modeplatform pronken Belgische modehuizen met hun nieuwste creaties. Gerenommeerd voor hun excellent vakmanschap, het gebruik van luxueuze materialen en een oog voor detail genieten ze van wereldwijde faam. Ontdek een selectie uit de high-end schoenencollectie van Morobé en laat je verrassen door een indrukwekkend silhouet van modehuis NATAN. Ook Delvaux leende ons voor de gelegenheid een elegantie en tegelijkertijd speelse creatie uit, een waar kunstwerk voor aan je arm. Daarnaast kan je ook diverse objecten terugvinden uit de collectie van SCAPA HOME, gekend voor hun tijdloos design en het gebruik van natuurlijke materialen.

Duik vervolgens in het artistieke project van de Belgische modefotograaf Dirk Alexander en neem plaats voor de Instawall “Ok! But first Coffee” . Deel gerust je favoriete foto op je social media vooraleer je verder flaneert doorheen het modeparadijs van Knokke-Heist en geniet van de gastronomische hoogstandjes en weelderige natuur.