Fashion Expo - Shoppingweek

Voor de Shoppingweek is de baliezaal van het toerismekantoor in Knokke omgetoverd tot een echte Fashion Expo. Duik in het glamoureuze universum van het high-end magazine ELLE met een niet te missen tentoonstelling van hun meest iconische coverfoto’s. Bovendien word je er ook verrast door outfits & accessoires van de merken Morobé, Essentiel Antwerp, Wouters & Hendrix, Scapa, AVDW & Saint Of Love. De creatieve geest achter deze expo is etalagist Gillian Vanhoenacker.

Benieuwd naar het resultaat? De Fashion expo is nog te bezoeken t.e.m. 12 juni 2022 in Toerismekantoor Knokke (Zeedijk 660). 

Essentiel Antwerp Rental

Essentiel Antwerp geeft via hun rental service klanten opnieuw de mogelijkheid om jurken uit te lenen, dit tot en met 1 juli 2022. Je hebt keuze uit 3 prachtige stijlen uit de Spring 2022 collectie. 

De jurken kunnen spontaan gehuurd of gereserveerd worden voor een latere datum met keuze uit een huurperiode van vier of acht dagen. Dat maakt de jurken ideaal om ze te gebruiken op vakantie of voor een feestweekend verder van huis. 
"Deze jurken zijn bedoeld om te gebruiken, hergebruiken en lief te hebben & dat ligt ook in lijn met ons engagement om Essentiel Antwerp groener en meer maatschappelijk verantwoord te maken", aldus Inge Onsea, co-founder en Creative Director.

 

AVDW 

Annick van de Weghe is een nomad designer. Elk stuk legt de kunst en luxe van handgemaakte ontwerpen vast, vertelt een uniek verhaal en wordt een erfstuk. 90 % handmade in Belgium!

Scapa

Scapa verrast ook deze zomer opnieuw met tijdloze mode voor een gunstige prijs, waar elke vrouw zich comfortabel en stijlvol in voelt. Deze fleurige creatie is klassevol, vrouwelijk en ontworpen volgens de Britse traditie. Eenvoud en perfectie kenmerken het merk en ook de liefde voor pure materialen komen naar voor in dit prachtig bloemenkleed. 

Essentiel Antwerp

In de stijlvolle Fashion Expo ontdek je ook een prachtig silhouet van Essentiel Antwerp. Essentiel staat bekend om haar verfrissende, verrassende en luxueuze mode, met bijzondere grafische en bloemenprints en trendy kleurenmixen. 

De Summer 2022 collectie belooft je van zonsopgang tot -ondergang te kleden. Intense zonnekleuren zetten dit seizoen de toon, van stralend geel tot diep lavendel. Subtiele tie-dye, moderne bloemenprints en een nieuwe luipaardprint verschijnen op popeline katoen, zachte viscosezijde en gekreukte viscose. Nieuwe vloeiende silhouetten versterken de luchtigheid van deze lichte stoffen.
 

Wouters & Hendrix

Ontdek een selectie van de prachtige 'La Fête des Bêtes' collectie van Wouters & Hendrix in de Fashion Expo van de Shoppingweek. Deze collectie draait rond het buigen van de traditionele regels rond juwelen maken met een knipoog naar surrealisme. De stukken belichamen alles waar Wouters & Hendrix voor staat. 

Saint of Love

De Fashion Expo verwelkomt ook de Saint of Love beeldjes van ontwerper Luc De Maeght. De creaties fungeren als universele boodschappers, klaar om de wereld te verbinden met slechts één boodschap: liefde delen! Haal deze nieuwe vriend in huis, op kantoor, in de tuin of geef het gewoon een plekje in je leven. Ze staan symbool voor eenheid, vriendschap en samenhorigheid. Met zijn armen hoog geheven, is hij klaar om zijn doel te vervullen. Ieder Saint of Love beeldje wordt met geduld, liefde en met de hand gemaakt in Portugal.

Morobé

MOROBÉ is een op-en-top Belgisch label, opgericht door ontwerpster Virginie Morobé. Onstuimig elegant. Speels en geraffineerd. Klassiek eigentijds. Elk paar MOROBÉ schoenen is een ode aan de fundamentele tegenstellingen van vrouwelijkheid. Of je nu de voorkeur geeft aan kenmerkende stijlen of aan de trends die met de seizoenen meegaan, je krijgt esthetiek met een flinke dosis attitude bij elk schoenenpaar.